Geen producten (0)

5 redenen om de kids-plate cadeau te geven

5 redenen om de kids-plate cadeau te geven

1. Het eetmoment wordt één groot feest

We eten elke dag, maar met kinderen kan dit er soms nogal chaotisch en rommelig aan toe gaan. De kids-plate zuigt vast aan de tafel en zorgt er dus voor dat kinderen het bordje en placemat in één niet van de tafel kunnen stoten. Daarnaast vinden kinderen de bordjes ontzettend leuk door de vrolijke kleuren en het mooie design. Elk eetmoment wordt een moment vol plezier en zonder al te veel geknoei.

2. Origineel cadeau met leuke geschenkverpakking

Geen gedoe met netjes vouwen en plakken van inpakpapier want de kids-plate wordt geleverd in een draagbare verpakking.  Bij de zalmroze, mintgroene, babyblauwe of lila variant heeft de verpakking zelfs een leuk desgin. De kids-plate met verpakking past door de brievenbus.

3. Praktisch: warm het op, was het af

Snel even eten opwarmen doe je gewoon in de kids-plate, deze kan namelijk gewoon in de magnetron en oven (tot 250ºC). Dit scheelt een hoop gedoe met eten overscheppen in oven- of magnetronschalen.  Ook na het eten zorgt de kids-plate niet voor extra werk. De kids-plate is vaatwasserbestendig.  Al is het net zo gemakkelijk om de Kids-plate af te spoelen met warm water en wat zeep. Het materiaal van de kids-plate zorgt er voor dat de groei van schimmels en bacteriën wordt tegen gegaan.

4. Duurzaam: Gaat lekker lang mee

Bij het geven van een cadeau is het natuurlijk wel zo leuk als het cadeau lang meegaat, dat is bij de kids-plate zeker het geval. Door het gebruik van de veilige en goedgekeurde siliconen heeft de kids-plate een hele lange levensduur. Siliconen slijten namelijk bijna niet. 

5. Leuk om te krijgen, moeilijk om thuis te laten

Kids-plate kroontje is ideaal voor thuis, onderweg, op vakantie en zelfs in het vliegtuig! Kinderen vinden hem zo leuk dat hij overal mee naar toe gaat.  Een eetmoment zonder kids-plate is bijna niet meer voor te stellen.

Dit zijn volgens ons goede redenen om kids-plate cadeau te geven, maar je kunt kids-plate natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen. Wil je meer informatie over de kids-plate kijk dan hier. Is je vraag niet beantwoord? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.