Geen producten (0)

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Kids-plate is een leuk cadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen. Bij de opvoeding komt ontzettend veel kijken en eten is slechts één onderdeel van dat geheel. Ten allen tijde wil je er voor zorgen dat je kind op een veilige manier dingen ontdekt. Is de kids-plate veilig? Jazeker, met het gebruik van de kids-plate weet je zeker dat je kind veilig eet door de volgende redenen:

BPA vrij
Bisfenol A (BPA) is een chemische stof die in veel plastic producten zit, zo wordt dit ook vaak in kinderspullen toegepast. Als je te veel BPA binnenkrijgt kan dit vervelende gevolgen hebben op de lange termijn. Kleine kinderen zijn extra gevoelig voor deze stof, daarom is de kids-plate geheel BPA vrij. Je kind kan dus lekker smullen van een mooi en praktisch bordje en jij kan met een gerust hart ook genieten van het eetmoment.

PVC en ftalaten vrij
Hard PVC (plastic) kan zacht gemaakt worden door ftalaten (weekmakers) toe te voegen.  Producten die PVC bevatten dienen niet in handen van kinderen te belanden, omdat dit een schadelijke effect kan hebben in de toekomst. Kids-plate is ontwikkeld zonder PVC en is geheel ftalaten vrij. Daarnaast is Kids-plate ook goed afgewerkt en zijn er door het gebruik van de goedgekeurde siliconen geen scherpe randjes te vinden aan het product.

Geen schimmels
De siliconen waarvan de kids-plate is gemaakt zorgen niet alleen dat het bordje niet van tafel gegooid wordt, maar ook dat er geen schimmels en bacteriën kunnen groeien. Dit heeft een positief effect op de gezondheid van kinderen. De kids-plate is ook ontzettend gemakkelijk te reinigen wat de hygiëne ook bevordert. De placemat kan mee in de vaatwasser of je wast hem even snel af met warm water en zeep.

Geen losse en kleine onderdelen
Kids-plate is gemaakt uit één stuk. Er zijn dus geen losse of kleine onderdelen die kinderen per ongeluk in kunnen slikken. De siliconen van de kids-plate slijten ook nagenoeg niet dus er breken ook geen gevaarlijke stukken af. In tegenstelling tot kinderservies wat gemaakt wordt van hard plastic ontstaan er bij het vallen ook geen gevaarlijke randen waar aan kinderen zich gemakkelijk kunnen snijden.