Geen producten (0)

Moois voor mama

Moois voor mama

Sinds kort hebben wij ons assortiment aangevuld met allemaal leuke producten om mama’s te verwennen: Moois voor mama! Naast de splinternieuwe kids-plate die ook zeker het eetmoment van moeders leuker maakt hebben we ook een groot aantal mooie hebbedingen tegen leuke prijsjes. Om een mama die het verdient (of gewoon jezelf) eens goed te verwennen en een cadeau te geven. Oorbellen, handtasjes, portemonnees, sleutelhangers, armbandjes en haaraccessoires. Niet alleen op Moederdag verdienen moeders dit. Deze mooie accessoires zijn niet alleen geschikt om als verjaardagscadeau of kraamcadeau te geven, maar ook om  mama eens zomaar te verwennen. Maar waarom verdienen mama’s dit?

  1. Staan altijd klaar voor de kleine uk en laat haar kind liefde voelen. Een knuffel of kusje is nooit te veel.
  2. Zijn (bijna) altijd mega geduldig met alles wat de kleine doet. Ook bij de dagelijkse bezigheden zoals het eten nemen mama’s alle tijd om samen een geluksmomentje te beleven.
  3. Zijn ontzettend trots en houden onvoorwaardelijk van hun kindje.
  4. Leren hun kindje graag nieuwe dingen bij. Lopen, eten en praten zijn slechts een paar voorbeelden van alles wat mama met alle liefde overbrengt op haar kind.
  5. Ze er alles aan doet en zal blijven doen om haar kind gelukkig te maken. Ook al zorgt dit er soms voor dat er minder tijd en energie voor haarzelf overblijft.
  6. Verzorgt haar kleintje altijd goed. Zonder ergernis verschoont ze poepluiers, poetst ze snotjes weg of troost ze haar kindje als hij of zij pijn heeft.
  7. Biedt altijd een luisterend oor. Van het eerste gebrabbel, naar de eerste woordjes naar de eerste zinnen. Vanaf het begin luistert mama naar je.
  8. Probeert alles zo goed mogelijk te doen. Leest alle opvoedtips die er maar voorbijkomen en geeft graag advies.
  9. Ze steunt haar kind hoe dan ook. De wildste dromen en beroepen die kleine kinderen kunnen bedenken. Mama gaat hier in mee en droomt samen met haar kind over de toekomst.
  10. Vind het aller- aller- aller-leukste gevoel om haar kind gelukkig te zien. Kindje heeft plezier = mama heeft plezier.

Kortom mama houdt onvoorwaardelijk van haar kindje en schuift vaak haar eigen belang aan de kant om haar kindje gelukkig te maken. Dit zijn toch genoeg redenen om mama eens een leuk cadeau te geven!