Geen producten (0)

5 redenen waarom kids-plate een must op tafel is

5 redenen waarom kids-plate een must op tafel is

De kids-plate is niet alleen een geschikt verjaardags- of kraamcadeau maar ook bij jezelf thuis is kids-plate een must op tafel. Waarom? Lees hier de 5 redenen en bestel meteen een kids-plate.

Minder rommel

Eten met kinderen is ontzettend leuk, maar kan soms ook nogal wat rommel veroorzaken. Vooral kinderen die net zelfstandig leren eten willen veel zelf doen. Dit zorgt nogal eens voor een lang opruimmoment na het eten. De kids-plate zuigt zich vast aan de tafel. Vrijwel elke ondergrond is hiervoor geschikt. Omdat de kids-plate zich vast zuigt wordt het voor kinderen veel moeilijker om het bord van tafel te stoten of te pakken. Terwijl het voor jezelf heel makkelijk is om het bordje en placemat in één van de tafel op te pakken.

100% veilig

De kids-plate is gemaakt van 100% goedgekeurde siliconen. Dit maakt het bordje dus 100% veilig voor je kind. Kids-plate is BPA, PVC en ftalaten vrij. De siliconen gaan de groei van schimmels en bacteriën tegen. Zo kunnen jij en je kindje van elk eetmoment optimaal genieten met de zekerheid dat het een gezond product is.

Genieten

Een feest aan tafel! Zo beschrijven ouders die de kids-plate in gebruik hebben het eetmoment. Kinderen vinden kids-plate een fantastisch bordje om uit te eten. Ze kunnen zelf aan de slag met het eten. Ook vinden ze het design en de kleuren ontzettend leuk. Kids-plate is een lust voor het oog en daarom willen kinderen die gewend zijn om uit de kids-plate te eten niet meer zonder. Gelukkig hoeft dat ook niet, want door het praktische formaat neem je hem overal mee naar toe.

Makkelijk in de keuken

Kids-plate is ook een gemak in de keuken. Het bordje en placemat in één kan namelijk gewoon mee in de oven, magnetron en vaatwasser. Ook is hij gemakkelijk te reinigen met warm water en afwasmiddel. Het is dus niet moeilijk om de kids-plate ook daadwerkelijk schoon te houden. Daarnaast is hij door zijn praktische formaat gemakkelijk op te bergen. Kids-plates zijn stapelbaar dus als je er meerdere hebt kun je gemakkelijk in één kastje of la opbergen.

Gaat lang mee

De siliconen slijten vrijwel niet, dit betekent dus dat een kids-plate super lang mee gaat. In tegenstelling tot kinderproducten gemaakt van kunststof of plastic. Door de flexibele siliconen breken er geen stukjes af en verkleurd de kids-plate niet.

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren