Geen producten (0)

Kies je kleurtje

Kies je kleurtje

De nieuwe kids-plate is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hippe pastelkleurtjes zijn een lust voor het oog. Er is altijd wel een kleur die bij jouw interieur en bij de wensen van je smeerkeesje past. Met de verschillende kleurtjes is er voor ieder wat wils. Welke kleur vind jij het allermooist?

Kids-plate kroontje is verkrijgbaar in 5 verschillende kleurtjes. Zowel voor jongens als voor meisjes bieden we een breed aanbod. Of je nu gaat voor een rustige of een felle kids-plate, kinderen vinden het één groot feest om uit dit bordje en placemat in één te eten. 

Kleuren hebben allemaal een andere betekenis. Zo past de ene kleur wel bij je karakter, terwijl de andere kleur je weer totaal niet aanspreekt. Hieronder lees je meer over de kleuren van kids-plate: 

 

Lila

De lila kids-plate is zowel voor jongens als meisjes geschikt. De rustige en moderne lila pastelkleur zorgt voor een leuk eetmoment. De vrolijke lila kleur is ook erg populair om cadeau te geven. 

Mintgroen

De mintgroene kids-plate is enorm populair. Jongens en meisjes vinden deze kleur fantastisch. De mooie heldere mintgroene kleur past dan ook ontzettend goed bij vrijwel elk materiaal.

Zalmroze

Een trendy kids-plate uitermate geschikt voor meisjes! De felle zalmroze kids-plate wordt vaak voor meisjes-meisjes gekocht. Maar natuurlijk zijn er ook jongens die de zalmroze kids-plate niet kunnen weerstaan!

Babyblauw

De kleur babyblauw werkt kalmerend en verzachtend. Het is een koele, rustige maar ook neutrale kleur. De babyblauwe kids-plate is ook heel leuk om aan een pasgeboren jongetje als kraamcadeau te geven, maar ook meisjes vinden de babyblauwe kids-plate mooi!

Zilver

Deze neutrale kids-plate is voor ieder kindje geschikt. Ook past het bij elke inrichting van keuken en eetkamer. De zilveren kleur zorgt er voor dat het eten altijd tot zijn recht komt.