Geen producten (0)

Moeilijke fruiteter? Zo los je het op!

Moeilijke fruiteter? Zo los je het op!

Zowel voor kinderen als volwassenen is het lastig de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid fruit binnen te krijgen. Of in ieder geval om dit zeven dagen per week vol te houden. Ouders van moeilijke en kieskeurige kinderen geven het dan ook vaak op of gaan het ‘gevecht’ niet meer aan. Ondanks dat het soms niet mee zit om kinderen fruit te laten eten of proeven is het toch enorm belangrijk. In fruit zitten namelijk belangrijke stoffen. Er zijn verschillende redenen en bijbehorende strategieën die hier worden besproken. Succes met eten!

Lees meer

Kies je kleurtje

Kies je kleurtje

De nieuwe kids-plate is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hippe pastelkleurtjes zijn een lust voor het oog. Er is altijd wel een kleur die bij jouw interieur en bij de wensen van je smeerkeesje past. Met de verschillende kleurtjes is er voor ieder wat wils. Welke kleur vind jij het allermooist

Lees meer

5 redenen waarom kids-plate een must op tafel is

5 redenen waarom kids-plate een must op tafel is

De kids-plate is niet alleen een geschikt verjaardags- of kraamcadeau maar ook bij jezelf thuis is kids-plate een must op tafel. Waarom? Lees hier de 5 redenen en bestel meteen een kids-plate.

Lees meer

Zelfstandig leren eten

Zelfstandig leren eten

Je kindje eet al een paar maanden ‘echt’ eten, maar de volgende mijlpaal is al in zicht. Je kind wil zelf gaan leren eten. Een gezonde ontwikkeling, want zelfstandigheid maakt een kind zelfverzekerd. In het begin gaat dit misschien nog niet helemaal zonder slag of stoot, maar hoe vaker je kind oefent hoe beter het gaat. Lees hier hoe je dit proces bevorderd…

Lees meer

Win je aankoopbedrag terug!

Win je aankoopbedrag terug!

Wist je dat je het aankoopbedrag van je kids-plate terug kunt winnen? Het enige wat je hoeft te doen is je recensie met foto en/ of filmpje te plaatsen op onze Facebook en Instagram pagina met #smeerkeesje. Je maakt dan al direct kans om te winnen! Wij kiezen iedereen maand een winnaar, spannend…..

Lees meer

Groente en fruit ontdekken, zo doe je dat!

Groente en fruit ontdekken, zo doe je dat!

Zelfs groente en fruit eten wordt één groot feest met de kids-plate! Groente en fruit eten is gezond en ontzettend belangrijk, juist voor kinderen. Helaas wil het niet altijd bij iedereen lukken om de aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen. Zeker bij jonge kinderen kan dit nog wel eens voor een uitdaging zorgen, terwijl het juist voor hen zo belangrijk is aangezien ze nog volop moeten groeien en de voedingstoffen hiervoor nodig hebben. Lees de tips hier!

Lees meer

Moois voor mama

Moois voor mama

Sinds kort hebben wij ons assortiment aangevuld met allemaal leuke producten om mama’s te verwennen. Naast de splinternieuwe kids-plate die ook zeker het eetmoment van moeders leuker maakt hebben we ook een groot aantal mooie hebbedingen tegen leuke prijsjes. Om een mama die het verdient (of gewoon jezelf) eens goed te verwennen en een cadeau te geven. Oorbellen, handtasjes, portemonnees, sleutelhangers, armbandjes en haaraccessoires. Niet alleen op Moederdag verdienen moeders dit. Deze mooie accessoires zijn niet alleen geschikt om als verjaardagscadeau of kraamcadeau te geven, maar ook om  mama eens zomaar te verwennen. Maar waarom verdienen mama’s dit?

Lees meer

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Kids-plate is een leuk cadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen. Bij de opvoeding komt ontzettend veel kijken en eten is slechts één onderdeel daar van. Ten allen tijde wil je er voor zorgen dat je kind op een veilige manier dingen ontdekt. Is de kids-plate veilig? Jazeker, met het gebruik van de kids-plate weet je zeker dat dit het geval is. De redenen lees je hier.

Lees meer

Tips voor het eten met kinderen

Tips voor het eten met kinderen

Aan tafel met kinderen kan soms best uitdagend zijn. Maaltijden vormen over het algemeen een sociaal gebeuren. Gezellig samen eten is een goede basis. Je kind leert zo ook dat het belangrijk is om tijd te nemen voor het eten. Door vanaf het begin het goede voorbeeld te geven, zorg je ervoor dat je kind goede eetgewoonten aanleert. Hier lees je een aantal tips om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Lees meer

5 redenen om de kids-plate cadeau te geven

5 redenen om de kids-plate cadeau te geven

Het is altijd lastig om het perfecte cadeau te vinden.  Hoe vind je tussen de knuffels, kleertjes, boeken of spelletjes een origineel cadeau. Of je op kraamvisite gaat of naar een verjaardagsfeest het is fijn om zowel ouder als kind blij te maken met een vrolijk en praktisch geschenk. Kids-plate is een leuke verrassing voor iedereen.  De vijf redenen om de kids-plate cadeau te doen lees je hier.

Lees meer